Daha Detaylı Bilgi için Sizi Aramamızı İstermisiniz
Bilgi Formu
Antetli Kartvizit için 7 İpucu


Ticari antetli kağıt tasarlamak için 7 tasarım ipucu

Çoğunlukla dijital bir dünyada, birinci sınıf ticari kırtasiye malzemeleri temiz bir nefes gibidir. Ağır, canlı ve dokunsal bir muamele, işte gurur duyacağınız bir ticari antetli kağıt hazırlamaya başlamak için ihtiyacınız olan her şey.

Sadece kağıt ne zaman iş görür

İş iletişiminizin% 90'ını yapmak için e-postaları ve telefon görüşmelerini kullanabilirsiniz, ancak bazen, başlıklı kağıda bir mektup tek uygun ortamdır. 

Belki resmi bir randevu mektubu veya yeni bir tedarikçiyle yazılı bir anlaşmadır. Belki bir çalışan bonusunu onaylamak için yazıyorsunuz . Ya da belki şirket başlıklı bir kağıt üzerinde bir beyan, referans veya başka bir resmi belge sağlamanız istenmiştir.  

Antetli kağıdınızın kullanım durumu ne olursa olsun, mesajınızı e-posta gibi günlük bir kanaldan daha yüksek bir seviyeye çıkaracağına ve markanıza layık bir şey yapmak için biraz zaman ve çaba harcamaya değer olduğuna şüphe yok.

İşte, yıllarca kullanmaktan mutluluk duyacağınız bir antetli kağıt geliştirmenin yedi adımı.


1. İçeriğe karar verin

Antetli kağıdınız hangi bilgileri içermelidir? Kimliğinizi netleştirmek için yeterli bilgiye ihtiyacınız var, ancak sayfanın dağınık görünmesine neden olacak kadar fazla değil. 

Bazı bölgelerde, antetli kağıtlarda nelerin yazılması gerektiğine dair yasal gereklilikler vardır. Örneğin , Birleşik Krallık'ta kayıtlı ofis adresini, şirket numarasını ve ülkenin hangi bölümünde faaliyet gösterdiğinizi eklemeniz gerekir, oysa ABD'de böyle bir gereklilik yoktur. Dünyanın sizin bölgenizde herhangi bir asgari standart olup olmadığını kontrol etmeye değer. Ne kadar spesifik olmanız gerektiğini de düşünmeye değer. Örneğin, birden fazla işletme konumu tasarımı kullanacak mı? Ya da yakın gelecekte ofisleri taşıma şansınız var mı?



Öyleyse, tasarımın bir parçası olarak merkez ofis adresinizi dahil etmek en iyi hareket tarzı olmayabilir. Benzer şekilde, e-posta adreslerinin ve web sitelerinin yalnızca antetli kağıdın her kullanım durumunda geçerli olacaklarını ve bir süre daha geçerli olacağını biliyorsanız dahil edilmesi gerekir. 'Gibi genel bir şirket e-posta adresini kullanarak düşünün info@kartvizit.com.tr' veya ' adres gelecekte kırtasiye kullanan olursa olsun çalışacak, böylece'.



Düşünmek:

  • Serif mi yoksa sans serif mi? Serif yazı tipleri daha geleneksel bir his verirken, sans serif daha modern bir izlenim yaratır ve küçük basıldığında okunması daha kolay olabilir.
  • Yazı tipi ailesi
    Yazı tipleri, görsel bir benzerliği paylaşan varyasyonlar olan ailelerde gelir. Arial veya Verdana gibi geniş bir aileye sahip bir yazı tipi seçerseniz, aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda 'akrabanız' olur. Bu, birkaç ilgili yazı tipini kullanabileceğiniz ve tutarlı bir görünüm ve his elde edebileceğiniz için markalaşmayı kolaylaştırabilir.
  • Yazı tipi boyutu Antetli kağıdınızdaki önceden basılmış ifadelerin ne kadar büyük olacağını düşünün. Aynı yazı tipi, farklı boyutlarda şaşırtıcı derecede farklı görünebilir ve ayrıca yazdırıldığında ekranda göründüğünden daha küçük görünecektir. İfadenin, seçtiğiniz yazı tipinden farklı, daha büyük veya daha küçük olabilecek bir harfin içeriğinin yanında yer alacağını da unutmayın. Seçtiğiniz yazı tipinin tüm bu durumlarda harika göründüğünden emin olmak için birkaç 'deneme çalışması' yazdırın. 


  • Kartvizitler için 10 ilham verici yazı tipiÖncekiKartvizitler için 10 ilham verici yazı tipi
  • Antetli Kağıt nedir ölçüleri nelerdir SonrakiAntetli Kağıt nedir ölçüleri nelerdir
İlgili Yazılar
  • Kartvizitler için 10 ilham verici yazı tipi Kartvizitler için 10 ilham verici yazı tipiOku
  • Antetli Kartvizit için 7 İpucu Antetli Kartvizit için 7 İpucuOku
  • 10 başarılı Avukat Kartvizit örneği 10 başarılı Avukat Kartvizit örneği Oku
  • Antetli Kağıt nedir ölçüleri nelerdir Antetli Kağıt nedir ölçüleri nelerdir Oku
  •  Minimalist kartvizit tasarımlarıyla daha azı daha çoktur Minimalist kartvizit tasarımlarıyla daha azı daha çokturOku